Australian Shepherds

It  Takes  Two

Click here to edit subtitle


Onze kennel bevindt zich in het Overijsselse Balkbrug.

Bij vragen over onze kennel/puppy's willen wij u vragen om zoveel mogelijk informatie te geven over uzelf, uw wensen en uw woon-/leefsituatie.


Contact

Over ons...

Wij zijn Henriƫtte Sportel en Stephanie Overes - Sportel, moeder en dochter.

Allebei wonen we met onze mannen (en (klein)-kinderen) in Balkbrug, zo'n kilometer uit elkaar. Samen brengen wij onze nestjes groot en zorgen wij voor een goede socialisatie van de puppy's, waar wij ontzettend veel plezier aan beleven. Jessey, Yuno en Skittles wonen bij Stephanie,  samen met hun Chihuahua-vriendinnetje Pippa. Sky woonde bij HenriĆ«tte. Na Sky haar overlijden is Australian Shepherd Jill bij hun komen wonen op 6-jarige leeftijd. Jill is een red merle teef.

Onze puppy's worden grootgebracht in en om ons huis. Daarnaast doen wij ons uiterste best de puppy's een goede start te geven en ze goed te socialiseren.

Wij zoeken voor onze puppy's actieve mensen die begrijpen wat een werkhond inhoudt. 


It Takes Two

In 2012 hebben wij ons eerste nestje Australian Shepherds gefokt. De moeder van dit nestje was Sky - 'Tearaway's It Takes Two'. Naar haar is onze kennel ook vernoemd. Daarnaast vonden wij het een leuke woordspeling, daar wij met z'n tweetjes de puppy's grootbrengen (en ook zijn er natuurlijk twee honden nodig om puppy's te kunnen krijgen... ;-) )